Dostava na kućnu adresu

Sve naše proizvode dostavljamo na Vašu kućnu adresu ili na adresu koju navedete na teritoriji Republike Srbije putem kurirske službe BEX. Sačekajte svoju novu tašnu u udobnosti svog doma ili je poklonite dragoj osobi dostavom na željenu adresu, željenog datuma - priredite nezaboravno iznenađenje.
Ukoliko kod naručivanja odaberete opciju plaćanja pouzećem, predstavniku kurirske službe plaćate celokupni iznos izvršene porudžbine. Ukoliko se opredelite za uplatu opštom uplatnicom, celokupan iznos sa narudžbenice uplatite u najbližoj banci ili pošti opštom uplatnicom. U ovom slučaju se kuriru ne plaća ništa, što Vam omogućava da dragoj osobi na pravi način uručite poklon.
Više informacija o kurirskoj službi BEX možete naći ovde.

 


 

Odabir boja - napravite svoju dobitnu kombinaciju

U našoj radionici možemo uraditi tašnu u skladu sa Vašim željama i potrebama. Budite unikatni i izaberite tašnu u boji i dezenu za svaku priliku. Izaberite detalje na tašni (šnale, alke, polualke, krunice, garabine, zatvarače, lanac, nitne i ostalo) u srebrnoj ili zlatnoj boji prema Vašim afinitetima ili potrebama. Svaki od naših modela može biti urađen u boji po Vašem izboru, odnosno u bilo kojoj boji viđenoj na našem sajtu ili našoj facebook strani.
Sve tašne u kategorijama pismo tašne i tvrdo pismo možete naručiti sa lancem (srebrnim, zlatnim i crnim), kaišem ili kombinacijom lanca i kaiša. Svi kaiševi su podesivi po dužini.
Sve detalje i posebne zahteve, možete saopštiti nadležnoj osobi Tašni Mistral prilikom potvrde Vaše narudžbine ili nas kontaktirati nakon slanja narudžbine.

 


 

Brzo i efikasno

Znamo da ste nestrpljive i da želite da što pre ponesete još jedan Mistral model. Zbog toga se trudimo da u što kraćem, a opet razumnom roku, napravimo i pošaljemo Vam Vašu novu tašnu. Sve modele izrađujemo i šaljemo u roku od 5 radnih dana. Za sve hitne porudžbine, molimo Vas da nas kontaktirate, te ukoliko postoje mogućnosti, vrlo rado ćemo Vam izaći u susret. Ukoliko se Mistral tašna šalje kao poklon, možete nas kontaktirati kako bismo detalje isporuke dogovorili sa kurirskom službom.

 


Korpa je prazna

Dostava

Na vašu kućnu adresu

detaljno

Odabir boja

Napravite svoju dobitnu kombinaciju

detaljno

Brzo i efikasno

Izrada vaše tašne u roku od 5 dana

detaljno